iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
9,2 10
78 beoordelingen

Energielabel aanvragen bij verkoop woning

Wil jij een energielabel aanvragen? Een energielabel laat zien hoe energiezuinig een woning is. Wanneer je een huis gaan verhuren of verkopen, ben je verplicht een energielabel te kunnen tonen. Dit label geeft elke woning een letter, waarbij G het minst en A+++ het meest zuinig is. Een energiezuinige woning verbruikt ongeveer net zoveel energie als dat het opwekt. Naast de energielabelletter geeft een energielabel ook suggesties voor verbeteringen van de energieprestatie van de woning.

Neem contact op voor meer info

Waarom een energielabel aanvragen? 

Een energielabel geeft kopers en huurders een beter inzicht in de prestatie van een woning. Dit geeft hen de mogelijkheid om een bewuste keuze te maken voor een huis op basis van energiezuinigheid. Kun je als verkoper of verhuurder geen geldig energielabel tonen aan de koper of huurder? Dan riskeer je hiermee een hoge boete.

Voordelen van verduurzamen

Inzicht krijgen in de energieprestaties van jouw woning kan ook voor jezelf gunstig zijn. Verduurzaming van je woning leidt een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu! Bovendien kan een beter energielabel de verkoop versnellen en de woning in waarde doen stijgen.

Vragen? Neem contact met ons op

Benieuwd naar het energielabel van jouw huis in Enschede?

Neem contact op met iQ Makelaars Enschede!

Energiekeuring door Perfectkeur

De aanvraag van een energielabel of een bouwtechnische keuring moet altijd onafhankelijk gebeuren. Daarom heeft iQ Makelaars Enschede hiervoor de expertise ingeschakeld van een deskundige (externe) organisatie. iQ Makelaars is immers specialist in aankoop of verkoop, en geen keurende instantie. Wij werken daarom samen met Perfectkeur.

Bij een energiekeuring komt een onafhankelijke specialist van Perfectkeur thuis langs om kenmerken van de woning vast te leggen. Deze adviseur werkt de gegevens vervolgens uit tot een gedetailleerd rapport, en deze ontvang je achteraf via de mail.

Vraag via onderstaand formulier direct jouw energiekeuring of bouwtechnische keuring aan bij Perfectkeur!

Contact

iQ Makelaars Enschede
Twekkeler Es 42
7547SM Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.