iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Huis verkopen in Corona-tijd

iQ Makelaars

Een huis verkopen in Corona-tijd

Een huis verkopen in Corona-tijd lijkt onbegonnen werk. Maar niet voor iQ Makelaars. Ook in deze uitdagende tijden weten zij de juiste koper voor de woning te vinden. Hoe we dat doen? Moderne marketing, strategische planning en hard werken is de sleutel.

Door de onmogelijkheid van open huizen, plannen we meer tijd in voor individuele bezichtigingen. Zo zijn we beschikbaar na 5-en, maar ook op zaterdag. Een aanvraag voor een bezichtiging kan vaak de volgende dag al ingepland worden.

De makelaars van iQ Makelaars Enschede maken het verschil door snel te handelen, op zaterdag te werken en moderne marketing in te zetten bij de verkoop van woningen. Geen enkele woning is hetzelfde. iQ Makelaars biedt een unieke verkoopcampagne op maat, helemaal speciaal ingericht en geoptimaliseerd voor de te verkopen woning. 

We merken dat door het Corona-virus de verkoop in Enschede wat minder snel op gang komt, maar er zijn nog meer dan voldoende zoekers in de markt. Afhankelijk van de ligging van uw woning, het type en de prijsklasse geven wij u graag een advies op maat.

Waar we eerder een vraagprijs adviseerden met een voorspelling van overbieden, merken we nu dat het beter werkt om de vraagprijs wat hoger aan te houden.

Extra online marketing

In deze Corona-tijd wordt extra ingezet op de online marketing. Denk hierbij aan speciale Google campagnes waarbij de focus ligt op de sterke punten van de woning. Maar ook een toppositie op Funda of extra advertenties in kwaliteitsbladen als Elsevier of NRC Handelsblad.

Bezichtigingen gaan gewoon door, uiteraard met 1,5 meter afstand. Ook een virtuele bezichtiging behoort tot de mogelijkheden en van elke woning wordt momenteel een video-tour gemaakt.

Wilt u ook uw woning verkopen tijdens het Corona-tijdperk? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden met uw eigen iQ Makelaar in Enschede.

Deel dit artikel
   1 minuten lezen      08 mei 2020

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.