iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Huis verkopen in Enschede

Twijfel je om jouw woning te verkopen in Enschede of omgeving? Hulp van een goede verkoopmakelaar in Enschede komt dan goed van pas. Het is namelijk best een grote stap om jouw huis in de verkoop te zetten. iQ Makelaars Enschede staat daarom graag aan jouw zijde. Onze lokale makelaars hebben veel werkervaring op de woningmarkt van Enschede. Bovendien hebben wij door deze ervaring een groot netwerk, waardoor wij jouw potentiële koper waarschijnlijk al kennen.

Doordat wij jaren lang actief zijn op de Enschedese huizenmarkt, weten wij precies wat jouw huis nodig heeft om snel en tegen de beste voorwaarden verkocht te worden. Wil je het meest optimale uit de woning halen en zo snel mogelijk? Verkoop je woning dan samen met iQ Makelaars Enschede.

Neem vrijblijvend contact op

 

Waarom je woning verkopen samen met iQ Makelaars Enschede?

  • Beschikbaar wanneer het je uitkomt: ook buiten kantooruren.
  • Scherpe tarieven gegarandeerd.
  • Landelijke organisatie & kennisdeling
  • Veel ervaring op de lokale huizenmarkt
  • Groot netwerk in de regio
  • No Cure No Pay verkoopmakelaar
  • De beste verkoopstrategie

Adviseren bij de verkoop van je huis

Het verkopen van een huis is een besluit waar veel zaken bij komen kijken. iQ Makelaars Enschede helpt je graag en geeft je advies over de beste verkoopstrategie. De verkoopstrategie is de manier waarop je jouw huis het beste kunt verkopen. Zo geven wij onder andere stylingadvies en advies over de rankschikking van jouw meubels. Ook kan verduurzamen onderwerp zijn van ons advies. Door verduurzaming kun je namelijk de verkoop stimuleren. iQ Makelaars Enschede neemt hiervoor eerst het energielabel van jouw huis door en het daarbij horende energieadvies.

Bij het verkopen van jouw huis kunnen goede foto’s net het verschil maken. Daarom werken wij als makelaar in Enschede met een soepele verkoopplaning. Dit houdt in dat wij ervoor kunnen zorgen dat de foto’s altijd op de mooiere dagen geschoten worden. Beter weer betekent meer uitnodigende foto’s en dus een beter resultaat!  

Ook kijken wij samen met jou hoe we jouw huis het best onder de aandacht kan brengen. Zo kunnen wij een open huis inplannen of een online campagne opstarten om jouw woning in the picture te zetten. Daarnaast maken wij vaak ook brochures om jouw huis te promoten. Bij iQ Makelaars Enschede geloven wij namelijk dat naamsbekendheid en zichtbaarheid het verschil maakt bij het verkopen van een huis. Een gewilde woning levert daarnaast ook vaak nog meer op.

Neem vrijblijvend contact op

 

 

Verkoopmakelaar Enschede

Huis snel verkopen in Enschede door de beste verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie maakt het verschil bij de verkoop van een woning. Tijdens het vaststellen van deze strategie kijken wij naar de potentiële verkoopkansen. Hoe groot is de kans dat er veel mensen op afkomen. Hier wordt rekening mee gehouden bij het maken van de strategie. Daarnaast wordt het gehele verkoopproces bekeken en kijken we welke strategie in welke fase het beste is. Een verkoopstrategie is ook een manier om te kijken wat jij van de makelaar kan verwachten en weten wij als makelaar wanneer er wat moet gebeuren. De strategie moet het leidraad zijn om jouw huis snel en tegen de beste voorwaarden te verkopen.

Huis verkopen het stappenplan

De eerste stap bij de verkoop van een woning is dat jouw woningwaarde in kaart moet worden gebracht. Daarna worden alle bijzonderheden opgenomen en worden alle belangrijke stukken ingezameld. Vervolgens wordt de verkoopstrategie vastgesteld om vervolgens jou advies te geven om de verkoop van jouw woning te stimuleren. iQ Makelaars Enschede maakt een omvangrijke verkoopplaning en bepalen wij hoe we juist huis in “the picture” krijgen. Tenslotte staan wij uiteraard voor u klaar tijdens de bezichtigingen, de onderhandelingen en alle juridische kwesties. Uiteindelijk bieden wij de nazorg die jij als klant verdient!

Verkoopmakelaar Enschede

Courtage iQ Makelaars Enschede

Wij communiceren op onze website geen prijzen of vast courtage, omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. We geven jou graag de ruimte om aan te geven wat je van ons verwacht, en of er wellicht zaken zijn die je liever zelf doet. Met onze gratis en vrijblijvende waardebepaling krijg je een beter inzicht in de kosten bij verkoop van jouw huis. Bij iQ Makelaars Enschede is het al mogelijk om jouw huis te verkopen vanaf 1% inclusief BTW. 

Gratis waardebepaling aanvragen

Als wij verkoopmakelaar zorgen wij voor de beste voor je huis

Plan een gratis adviesgesprek

Wil je jouw huis verkopen in Enschede?

Dan ben je bij iQ Makelaars aan het juiste adres. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.