Makelaar Stokhorst

Uw huis verkopen in de wijk Stokhorst? iQ Makelaars Enschede is uw makelaar in deze wijk: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Stokhorst ligt in het noordoosten van Enschede en is een groene wijk. In de wijk staan voornamelijk eigendomswoningen. Stokhorst bestaat uit verschillende delen. In het oudere gedeelte, Stokhorst Noord, staan veel riante villa´s. In het relatief moderne gedeelte, Park Stokhorst, is het woningaanbod zeer gevarieerd in grootte en prijsklasse. Stokhorst is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in de wijk Stokhorst doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Enschede!

Huis verkopen Stokhorst

Een betrouwbare makelaar in de wijk Stokhorst heeft u gevonden in iQ Makelaars Enschede: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in de wijk Stokhorst is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Enschede geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Enschede werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in de wijk Stokhorst: iQ Makelaars Enschede! 

Waarom iQ Makelaars Enschede?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Bereikbaarheid en werkzaam op zaterdag

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur