Makelaar Hogeland

Uw huis verkopen in de buurt Hogeland? iQ Makelaars Enschede is uw makelaar in deze buurt: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! De buurt Hogeland is in twee delen te onderscheiden, die beide tot een andere wijk behoren. Hogeland-Noord is een onderdeel van het Binnensingelgebied (Stadsdeel Centrum), terwijl Hogeland-Zuid behoort tot de wijk Hogeland/Velve (stadsdeel Oost). Beide delen van Hogeland hebben hun eigen karakter. Het Hogeland in Enschede is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in de buurt Hogeland doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Enschede!

Neem gerust contact op

Makelaar Hogeland

Waarom iQ Makelaars Enschede?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Bereikbaarheid en werkzaam op zaterdag

Huis verkopen Hogeland

Een betrouwbare makelaar in de buurt Hogeland heeft u gevonden in iQ Makelaars Enschede: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in de buurt Hogeland is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Start met de verkoop van uw woning

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Enschede geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Enschede werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in de buurt Hogeland: iQ Makelaars Enschede! 

Vraag een gratis waardebepaling aan

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Enschede
Ripperdastraat 11
7511 JP Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.