iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Wat is jouw huis waard?

Een gratis waardebepaling van jouw woning

Wat is jouw woningwaarde? Iedereen heeft wel eens de vraag wat zijn of haar huis waard is. Wij snappen deze vraag en daarom geeft iQ Makelaars Enschede je graag advies over jouw woningwaarde. Je ontvangt een waardebepaling al binnen 48 uur. Wij kunnen ook de stijging van de waarde van jouw woning meten.

Bij ons houdt een waardebepaling in dat wij constateren wat jouw huis waard is en voor welke reële prijs jouw huis kan worden verkocht. Een andere benaming voor deze waardebepaling is ook wel waarde-indicatie. Hierbij draait het dus om de marktwaarde van jouw woning. Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

 

Waardebepaling huis enschede

Waardebepaling van iQ Makelaars Enschede bevat de volgende zaken:

  • Vergelijkbare huizen die momenteel te koop staan. De potentiële koper vergelijkt daar namelijk ook mee.
  • Recent verkochte vergelijke woningen.
  • Onderzoek door Kadaster
  • Rapportage van Calcasa met de marktwaarde van jouw woning

Ik wil de waarde van mijn huis weten

 

Woningwaarde checken enschede

Waarde indicatie om jouw woning te verkopen

Wil je jouw woning te koop zetten? Een waardebepaling is dan vaak de eerste stap. Bij het verkopen van jouw huis is het namelijk van belang om een goede vraagprijs te hanteren. Hiervoor dient de marktwaarde te worden vastgesteld. Dit wordt gedaan aan de hand van de waardbepaling. iQ Makelaars Enschede is ook gebaat bij een realistische verkoopprijs. Wij rekenen namelijk geen opstart- of intrekkingskosten in tegenstelling tot andere makelaars. Onze werkwijze is namelijk No Cure No Pay.  Wij hebben dus ook baat bij een goede verkoop en de beste verkoopwaarde van jouw woning.

Neem gerust contact op

Waarom een vrijblijvend waardebepaling aanvragen?

Jouw huis verkopen kan een reden zijn om een waardebepaling aan te vragen. Hierbij moet namelijk de marktwaarde van jouw woning worden achterhaald. Daarnaast kan het zijn dat je waardebepaling wil omdat je een huis gaat kopen. Door de woningwaarde vast te stellen krijg je een beter inzicht in jouw financiële overzicht. Tenslotte is een waardebepaling handig om erachter te komen wat precies de overwaarde is of hoeveel jouw huis precies onder water staat. Naast een waardebepaling bieden wij jou ook een gevalideerd taxatierapport aan. Je kunt dus ook voor een taxatie bij iQ Makelaars Enschede langs.  

Wil je jouw woningwaarde weten in Enschede? Bij een mogelijke verkoop van jouw woning is dat de eerste stap die je moet nemen. Krijg een vrijblijvende waardebepaling van jouw huis. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een waardebepaling aan

Wil je jouw huis laten taxeren?

iQ Makelaars Enschede helpt je graag ook bij de taxatie van jouw woning!

Taxatie aanvragen

Waarde-indicatie aanvragen voor jouw huis

Weten wat jouw woning waard is in Enschede en omgeving? Dit is de eerste stap bij de (mogelijke) verkoop van jouw huis of appartement. Ontvang een gratis waardebepaling voor jouw huis. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.