iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
242 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Energielabel aanvragen Enschede

Wil jij een energielabel aanvragen in Enschede en omgeving? Ook dan kun je bij iQ Makelaars Enschede terecht. Uiteraard zijn wij gespecialiseerd in de aan-en verkoop van huizen, maar daarnaast beschikken we over erkende energieadviseurs. In 2021 is de methode voor het aanvragen van een energielabel veranderd, waardoor deze nu enkel door fysieke inspectie van een erkende adviseur mag worden toegekend. Benieuwd hoe de aanvraag van een energielabel Enschede in zijn werk gaat? Lees dan verder op deze pagina, of neem direct contact op met iQ Makelaars Enschede!

Neem contact op

Energielabel aanvragen Enschede

Daarom kies je voor iQ Makelaars Enschede:

  • Direct een energielabel aanvragen Enschede
  • Enkel erkende energieadviseurs
  • Ervaren en professionele makelaars
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • Snel en flexibel bereikbaar

Energielabel aanvragen Enschede

Verplicht energielabel

Wanneer je jouw huis gaat verhuren of verkopen, ben je verplicht te beschikken over een geldig energielabel. Met dit energielabel kunnen potentiële kopers of huurders direct een vergelijking maken tussen verschillende woningen op basis van duurzaamheid. Het label geeft elke woning namelijk een letter om aan te duiden hoe duurzaam deze is, van A++++ (groen) tot G (rood). Het is verstandig om op tijd een energielabel aan te vragen. Er staat namelijk een hoge boete op wanneer je jouw huis in de verhuur of verkoop zet zonder geldig energielabel. Na het aanvragen van een energielabel Enschede is deze 10 jaar geldig.

Energielabel aanvragen

Energielabel enschede

Energielabel aanvragen enschede

Huis verkopen, energielabel aanvragen!

Een energielabel aanvragen Enschede is belangrijk wanneer je van plan bent jouw woning te verkopen. Tegenwoordig hechten veel woningzoekenden hier veel waarde aan, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot. Ook daarom is iQ Makelaars Enschede dé ideale verkoopmakelaar: wij kunnen je een geldig energielabel toekennen, én zorgen ervoor dat jouw huis snel verkocht wordt! Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerken verkopen we jouw huis altijd tegen de beste prijs en voorwaarden. Vraag daarom nu jouw energielabel Enschede aan, of neem eerst contact op voor meer informatie.

Neem contact op!

Wil je het energielabel van jouw huis weten? 

Vraag een energielabel aan

Contact | Energielabel Enschede

Contact

iQ Makelaars Enschede
Twekkeler Es 42
7547SM Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.