iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Appartement Enschede - jouw ideale droomwoning

Wij zijn jouw vertrouwde partner in het vinden van appartementen in het bruisende Enschede. Of je nu op zoek bent naar een appartement voor jezelf, als investering of als studentenaccommodatie, ons team staat klaar om je te begeleiden naar de perfecte keuze.

Wonen in de bruisende stad Enschede

Enschede is een stad vol leven, cultuur en mogelijkheden. Met zijn bruisende stadscentrum, veel activiteiten en prachtige groene plekken, is het een plek waar mensen van alle leeftijden zich thuis voelen. Graag wonen in een drukke stad of juist in rustige buitenwijken, dan is Enschede geschikt voor jou.  iQ Makelaars Enschede helpt graag in met de zoektocht naar een geschikt appartement.

Contact opnemen

Appartement enschede

Appartementen enschede

Ons Aanbod van Appartementen

Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we dat een appartement meer is dan alleen een plek om te wonen. Je maakt er mooie herinneringen. Daarom hebben we een uitgebreid aanbod van appartementen in Enschede, passend bij diverse behoeften en voorkeuren.

  • Starter Appartementen: Voor starters hebben wij betaalbare en moderne appartementen. Wij vinden het belangrijk dat ook starters mogelijkheden hebben op de huizenmarkt. 

  • Luxe Appartementen: Ben je op zoek naar luxe? Als betrouwbare makelaar bieden wij luxe appartementen met kwalitatieve afwerkingen en voorzieningen. 

  • Studentenaccommodaties: Enschede is een universiteitsstad. Voor studenten van de Universiteit van Twente bieden wij verschillende appartementen aan in deze mooie stad. 

Jouw Appartement in Enschede Wacht Op Jou

Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we dat het vinden van het juiste appartement een belangrijke beslissing is. Ons doel is om jou te helpen bij het vinden van een appartement dat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen begeleiden naar jouw ideale appartement in Enschede. Bel ons op 053 - 760 16 00 of stuur een e-mail naar Enschede@iQMakelaars.nl.

Contact opnemen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.