iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Energielabel aanvragen Hengelo

Een energielabel geeft inzicht in hoe energiezuinig een huis is. Het is bedoeld om eigenaren te stimuleren om maatregelen te nemen waarmee energie kan worden bespaard. Wil jij een energielabel aanvragen voor jouw woning in Hengelo? Dit doe je snel en veilig door een afspraak te maken bij iQ Makelaars! Onze medewerkers zijn opgeleid tot erkende energieadviseurs, en kunnen jouw woning voorzien van een geldig energielabel Hengelo. Dankzij onze kennis en ervaring ontvang je accuraat en uitgebreid advies over de duurzaamheid van de woning. Neem direct contact op om jouw energielabel Hengelo aan te vragen. Onze medewerkers helpen je graag!

Neem contact op

Energielabel aanvragen hengelo

Daarom kies je voor iQ Makelaars Enschede:

  • Direct een energielabel aanvragen Enschede
  • Enkel erkende energieadviseurs
  • Ervaren en professionele makelaars
  • Betrokken en persoonlijk contact
  • Snel en flexibel bereikbaar

Energielabel aanvragen Enschede

Wanneer is een energielabel nodig?

In 2015 hebben woningen in Nederland een voorlopig energielabel toegewezen gekregen. Deze energielabels zijn door de Overheid toegewezen op basis van het bouwjaar van de woning, maar het is natuurlijk goed mogelijk dat woningen in de loop der jaren verduurzaamd zijn. Daarom is het voorlopige energielabel niet geldig bij verhuur of verkoop van een woning. Wanneer je van plan bent jouw woning te verhuren of verkopen, moet dit voorlopige advies omgezet worden naar een definitief energielabel Hengelo. Met een energielabel Hengelo kunnen woningzoekenden in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. 

Vraag jouw energielabel aan!

Energielabel enschede

Energielabel aanvragen hengelo

Definitief energielabel: A t/m G

Een definitief energielabel Hengelo geeft aan hoe energiezuinig een huis is, en geeft daarnaast aan welke energiebesparende getroffen kunnen worden. Het label loopt van A t/m G, met A(++++) als energiezuinigst en G als minst zuinig. Om de energiezuinigheid te bepalen, komt een energieadviseur thuis langs om verschillende kenmerken vast te leggen. Dit werkt hij vervolgens uit tot een uitgebreid energielabel Hengelo. Na afgifte is het energielabel tien jaar geldig.

Neem contact op!

Wil je het energielabel van jouw huis weten? 

Vraag een energielabel aan

Contact | Energielabel aanvragen Hengelo

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.