iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Gronausestraat Enschede: De perfecte plek voor jouw nieuwe woning

Interesse in de Gronausestraat in Enschede? iQ Makelaars Enschede neemt je graag mee. Wij kunnen je begeleiden tijdens zowel het kopen of verkopen van een huis in Enschede. Daarnaast kunnen wij je alles vertellen over de faciliteiten rondom deze mooie straat in Enschede. Wil je wonen in de Gronausestraat? Neem dan contact op met een van onze enthousiaste makelaars. 

Contact opnemen

Gronausestraat enschede

Over Gronausestraat Enschede

Gronausestraat is een van de bekendste en gewilde straten in Enschede. De straat ligt in een levendige buurt en biedt daarnaast een unieke mix van woningen en voorzieningen. Het centrum van Enschede, scholen, winkels en het OV zijn erg goed bereikbaar vanuit deze straat. Dit maakt de straat populair bij alle leeftijden. 

Verschillende woningen Gronausestraat

Het woningaanbod in de Gronausestraat is verschillend en biedt daarom voor elk wat wils. Je vindt hier een megeling van appartementen, gezinswoningen en villa's. Ook voor verschillende investeringsbehoeften kan de Gronausestraat een geschikte optie zijn. Wij vertellen je graag meer over alle opties.

Voorzieningen en levensstijl

Een van de grote voordelen die de Gronausestraat heeft, zijn de vele voorzieningen in de buurt. Van supermarkten tot lokale winkels en restaurants, alles ligt binnen handbereik.  Daarnaast is er in de omgeving nog genoeg groen. Er zijn verschillende parken en recreatiemogelijkheden. Hierdoor kun je in de Gronausestraat een perfecte balans vinden tussen het leven in de stad en in een rustige omgeving. 

Waarom iQ Makelaars Enschede?

Als dé makelaar in Enschede begrijpen we hoe belangrijk het is om lokale kennis en ervaring te hebben. Wij kunnen je helpen bij het bekijken van alle woningen in de Gronausestraat en bieden deskundig advies op maat. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van bezichtigingen tot onderhandelingen en aankoopbegeleiding. 

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.