iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Makelaar Boekelo; 

Jouw Betrouwbare Partner in Boekelo

Op zoek naar een makelaar in Boekelo? Bij iQ Makelaars Enschede staan we klaar om je te helpen bij het kopen of verkopen van een huis in Boekelo! Boekelo is een sfeervol dorp in de gemeente Enschede met ongeveer 2.500 inwoners. Als makelaar in Boekelo beschikken we over uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt. Samen met iQ Makelaars Enschede verkoop je snel je huis in Boekelo!

Neem gerust contact op

Makelaar Boekelo

Makelaar Boekelo
Waarom kiezen voor iQ Makelaars Enschede?

  • Lokale makelaar in Boekelo en omgeving: Als lokale makelaar kennen we de markt in Boekelo en omgeving als geen ander. We begrijpen de unieke eigenschappen en vraag van de lokale woningmarkt.
  • Flexibele werktijden: We begrijpen dat het kopen of verkopen van een huis tijd kost. Daarom zijn we ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren, zodat we kunnen werken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • No Cure No Pay garantie: Bij iQ Makelaars Enschede hanteren we een No Cure No Pay garantie. Dit betekent dat je alleen betaalt bij een succesvolle transactie. Zo ben je verzekerd van onze inzet en motivatie om het beste resultaat te behalen.
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise: We zijn een vertrouwde makelaar met uitgebreide lokale expertise. We kennen de buurt, de prijzen en de vraag naar woningen in Boekelo. Dit stelt ons in staat om je effectief te begeleiden bij het kopen of verkopen van een huis.
  • Inzet van de nieuwste marketingtools: Bij iQ Makelaars Enschede maken we gebruik van de nieuwste marketingtechnieken om jouw woning breed onder de aandacht te brengen. We organiseren een Open Huis en bezichtigingen om potentiële kopers aan te trekken.

Huis verkopen in Boekelo

Wil je jouw huis verkopen in Boekelo? Kies dan voor iQ Makelaars Enschede, jouw betrouwbare makelaar in Boekelo en omgeving! Wij maken gebruik van de beste marketingtechnieken om jouw woning optimaal te presenteren. We organiseren een Open Huis en bezichtigingen, en begeleiden je bij de onderhandelingen en afronding van de verkoop. Onze makelaar in Boekelo staat gedurende het hele verkoopproces voor je klaar met deskundig advies en begeleiding. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Start met de verkoop van jouw huis 

Gratis waardebepaling Boekelo

Benieuwd naar de waarde van jouw woning en de verwachte verkoopduur? Als makelaar in Boekelo bieden we je gratis advies middels onze vrijblijvende waardebepaling. Eén van onze makelaars komt graag bij je langs voor een kennismaking en om je woning in Boekelo op te nemen. Op basis hiervan doen wij grondig onderzoek en komen we binnen 48 uur met een waardebepaling. iQ Makelaars Enschede werkt op basis van No Cure No Pay, waardoor je altijd kunt rekenen op eerlijk en realistisch advies. Wil je jouw huis verkopen in Boekelo? Kies dan voor iQ Makelaars Enschede!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Meer weten over dé makelaar van Boekelo en omgeving?

Neem gerust contact op met iQ Makelaars Enschede voor meer informatie!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.