iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Nieuwbouw Boswinkel Enschede

Voor nieuwbouw in Boswinkel in Enschede ben je bij iQ Makelaars Enschede aan het juiste adres. Wij bekijken graag samen met je de verschillende mogelijkheden en nieuwbouwprojecten die deze mooi Enschedese wijk te bieden heeft. Van vrijstaand huis tot verschillende soorten rijtjeshuizen er is voor elk wat wils. Je kunt er ook terecht voor het kopen van jouw tweede huis.  Als Enschedese makelaar geven we je graag meer informatie over deze speciale nieuwbouw. 

Contact opnemen

Nieuwbouw boswinkel enschede

Nieuwbouw in Boswinkel: moderniteit en comfort

De buurt Boswinkel in Enschede heeft zich ontwikkeld tot een hotspot voor nieuwbouwprojecten. Met moderne architectuur, energie-efficiënte ontwerpen en mooie voorzieningen, biedt nieuwbouw hier een combinatie van moderniteit en comfort. Het is een kans om te wonen in een hedendaagse omgeving die aansluit bij jouw levensstijl.

Verschillende woningopties

Nieuwbouw in Boswinkel omvat een scala aan woningtypen om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een ruim gezinshuis, een compact appartement of een levensloopbestendige woning, de nieuwbouwprojecten in deze buurt bieden diverse opties. Door deze verschillende opties kun je jouw droomhuis vinden die voldoet aan jouw voorkeuren en wensen. 

Jouw Toekomst in Nieuwbouw Boswinkel

Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we dat het kiezen van de juiste nieuwbouwwoning een belangrijke stap is. Als jouw lokale makelaar staan we klaar om je te begeleiden in de wereld van nieuwbouw in Boswinkel en andere buurten in Enschede. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale moderne thuis in de bruisende buurt van Boswinkel. Bel ons op 053 - 760 16 00 of stuur een e-mail naar Enschede@iQMakelaars.nl.

Contact opnemen

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.