Uw woning op een toppositie op Funda!

Met de Funda Toppositie is het mogelijk om extra op te vallen tussen al het woningaanbod op Funda. Met de Toppositie wordt een woning één week of meerdere weken prominent getoond boven in de zoekcategorie. De Funda Toppositie zorgt voor meer aandacht en dat is nodig om een woning te verkopen. We willen immers zoveel mogelijk aspirant-kopers bereiken.

De voordelen van Toppositie op Funda op een rijtje:

  • De woning staat prominent bovenaan in de zoekcategorie; 
  • Het huis is zichtbaar voor zoekers die soortgelijke woningen zoeken; 
  • De woning wordt specifiek getoond binnen de doelgroep van de woning;
  • Het creëren van extra zichtbaarheid voor het vinden van de juiste koper. 

Funda toppositie Enschede

Waarom kiezen voor Funda Toppositie? 

Met de Toppositie van Funda staat uw woning in de schijnwerpers; deze wordt beter weergegeven, heeft een grotere zichtbaarheid en de aandacht wordt maximaal benut.  Deze aandacht is goed als u uw huis wilt verkopen. Het gaat er immers om dat de doelgroep wordt aangesproken en uiteindelijk zoveel mogelijk aspirant-kopers de woning komen bekijken. De kans op het vinden van de beste koper neemt hierdoor sterk toe.  

De Toppositie is een extra product dat Funda aanbiedt, hier zijn kosten aan verbonden. Uw iQ Makelaar kan ten alle tijde gebruik maken van Funda Toppositie. Dit is ook handig om de woning tussentijds of voor een open huis extra aandacht te geven. Kortom, het gebruik van een Funda Toppositie is geen overbodige luxe en het verhoogt de verkoopkansen.

Uw woning altijd zichtbaar op Funda 

Als je een woning op Funda zoekt op je computer dan zie je bovenaan op Funda altijd drie presentaties naast elkaar staan. Op een kleiner apparaat zoals een tablet worden twee presentatie getoond en op een mobiele telefoon wordt er één presentatie getoond. Dit door een kleinere weergave.

Er zijn bovenaan de pagina in de zoekcategorie drie plaatsen naast elkaar beschikbaar, als er meerdere woningen voldoen aan de zoekopdracht dan worden de presentaties willekeurig van elkaar getoond. Dus bij een Funda Toppositie neemt de zichtbaarheid en aandacht van de woning toe. 

De Funda Toppositie is een extra dienst die Funda aanbiedt. De makelaar dient dit product af te nemen dan wel te activeren. De Funda Toppositie wordt door veel iQ Makelaars standaard aangeboden. Neem hiervoor contact op met een makelaar in uw omgeving.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
 

Contact

iQ Makelaars Enschede
Ripperdastraat 11
7511 JP Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.