Uw huis verkopen met behulp van marketing

iQ Makelaars Enschede gebruikt meerdere kanalen om uw huis te verkopen

Wij hebben aansluitingen bij alle grote woningwebsites. Op deze manier wordt uw woning zoveel mogelijk getoond bij potentiële kopers. Bij grote woningwebsites kunt u denken aan Funda, Pararius, Jaap en Huislijn.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Online marketing voor uw huis en voor expats

Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij een landelijk platform, Expat Homes Holland, waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen. Ook uw huis kan verkocht worden aan expats.

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Uw huis promoten met behulp van facebookcampagne

Voor Facebook hebben wij een stap-voor-stap handleiding waarin u zelf actief uw woning kunt promoten zodat deze gedeeld wordt in uw timeline. Daarnaast adverteren wij separaat op Facebook om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat uw woning hierdoor veel geliked wordt, krijgt deze meer aandacht online bij de juiste doelgroep. Zo'n facebookcampagne is een relatief makkelijke manier om uw huis te promoten en uiteindelijk te verkopen.

Extra online marketing om uw huis te verkopen

Om een huis te verkopen dient u de juiste aandacht voor uw huis te kunnen trekken. iQ Makelaars Enschede zorgt voor deze aandacht met behulp van online marketing voor uw woning. Funda zorgt alleen al voor ongeveer 70% van alle exposure van uw woning. Naast Funda halen wij alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Google Ads campagne of een Facebookcampagne.

Wij zien vaak dat mensen die niet een huis willen kopen in eerste instantie, maar wel een woning gaan bezichtigen, uiteindelijk eerder over gaan tot het kopen van een huis. Zij zijn dan vaak ook bereid een hogere prijs te betalen als van te voren gedacht. Wilt u weten hoe u uw huis het beste kan verkopen? Bekijk hier hoe u uw huis sneller kan verkopen

Start nu uw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 

Gratis waardebepaling aanvragen

Contact

iQ Makelaars Enschede
Ripperdastraat 11
7511 JP Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.