De makelaar van Enschede

De werkwijze van iQ Makelaars Enschede

U bent van plan een woning te gaan kopen of verkopen in Enschede. Hier komt natuurlijk veel bij kijken. De professionals van iQ Makelaars Enschede kunnen u hierbij adviseren en ondersteunen. Wij vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.

Makelaar Enschede

No Cure No Pay makelaar uit Enschede

iQ Makelaars Enschede werkt altijd op basis van No Cure No Pay. U betaalt dus pas courtage als wij daadwerkelijk uw woning hebben verkocht. U krijgt bij ons dus altijd eerlijk advies, aangezien wij ook gebaat zijn bij een reële vraagprijs. Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk kunnen verkopen.

Gratis adviesgesprek inplannen

De makelaar uit Enschede die werkt buiten kantooruren

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om uw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om uw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging. Uiteraard in overleg met u.

Wij kunnen u onder andere helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen

Moderne marketing voor het verkopen van uw woning

In de eerste drie maanden van het verkoopproces is de kans op een succesvolle verkoop het grootst. iQ Makelaars Enschede streeft er dan ook na om een woning in deze periode te verkopen. Dit doen wij onder andere door de inzet van moderne marketing en de woning actief te promoten bij potentiële kopers. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door de focus te leggen op moderne marketing in combinatie met onze No Cure No Pay-werkwijze.

Inzet Funda voor de verkoop van uw huis

Funda is een van de vele media die wij inzetten voor een succesvolle verkoop. Maandelijks heeft Funda ongeveer 40 miljoen bezoekers. Wij zorgen er voor dat uw woning prominent en bovenaan getoond wordt.

Meer over onze marketinginzet

Start nu uw verkooptracject met een gratis en vrijblijvende waardebepaling! 

Gratis waardebepaling aanvragen

Contact

iQ Makelaars Enschede
Ripperdastraat 11
7511 JP Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.