iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Kosten makelaar Enschede

Wat kost een makelaar?

Makelaars zijn vrij om hun eigen tarieven te hanteren, en daardoor kunnen de verschillen tussen makelaarskantoren groot zijn. Wil jij jouw huis verkopen, en ben je benieuwd aan welke kosten je ongeveer moet denken? Vraag dan een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan van iQ Makelaars Enschede. Omdat elke situatie anders is, rekenen wij niet met één vast makelaarstarief. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben je altijd verzekerd van eerlijk en reël advies.

Vraag jouw waardebepaling aan

Kosten makelaar enschede

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Enschede?

  • Flexibel beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren
  • Altijd een zeer scherp tarief
  • Veel kennis van de lokale woningmarkt
  • Onderdeel van een groot landelijk netwerk
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Courtage van een makelaar uit Enschede

De kosten makelaar Enschede worden ook wel courtage genoemd. Deze courtage ligt vaak rond de 1 á 2 procent van de verkoopprijs van de woning. iQ Makelaars rekent niet met een vast tarief, maar gaat eerst met jou in overleg. Wat verwacht je bijvoorbeeld van ons als makelaar, en zijn er zaken die je graag zelf regelt? Op basis van onze vrijblijvende waardebepaling krijg je een beter beeld van de kosten in jouw situatie. Je kunt jouw woning bij iQ Makelaars Enschede al verkopen vanaf 1% inclusief BTW!

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

Het inschakelen van een makelaar is de kosten zeker waard. Je geniet de voordelen van kennis en ervaring van een professional, en bovendien scheelt het je enorm veel werk. Daarnaast werkt iQ Makelaars op basis van No Cure No Pay. Dit is voor jou zeer gunstig. Jij hoeft namelijk pas te betalen zodra jouw woning daadwerkelijk verkocht is, waardoor je verzekerd bent van de beste begeleiding en eerlijk advies. Een goed verkoopresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou!

Meer informatie over ons

Kosten makelaar Enschede - meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met iQ Makelaars Enschede. We geven je graag meer informatie over onze makelaarskosten bij koop of verkoop.

 

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.