iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Ontdek Noorderhagen in Enschede 

Welkom bij iQ Makelaars Enschede! Benieuwd naar de unieke wijk Noorderhagen in Enschede? We delen graag meer informatie over deze levendige buurt. Als makelaar in Noorderhagen staan wij je graag bij met het vinden van een geschikte woning of het verkopen van huis in deze mooie wijk. 

Contact opnemen

Noorderhagen Enschede

Noorderhagen enschede makelaar

Noorderhagen: Historie en Levendigheid

Noorderhagen is een wijk die doordrenkt is van geschiedenis en bruisende energie. Deze rijke geschiedenis in combinatie met de nieuwe voorzieningen, maakt het voor velen een interessante en moderne wijk. Er zijn verschillende historische woningen die karakter geven aan deze buurt. Heb je een vraag voor ons als makelaar? Bekijk de veelgestelde vragen.

Wonen in Noorderhagen

De wijk Noorderhagen biedt een variatie aan woningtypen en levensstijlen. Van sfeervolle appartementen tot karakteristieke herenhuizen, deze buurt heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een woning dicht bij het stadscentrum, een rustige straat of een levendige omgeving, Noorderhagen heeft het allemaal te bieden.

Jouw Toekomst in Noorderhagen

Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we dat het kiezen van de juiste buurt essentieel is bij het vinden van jouw nieuwe thuis. Als jouw lokale makelaar zijn we er om je te begeleiden bij het verkennen van Noorderhagen en andere wijken in Enschede. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen bij het vinden van jouw ideale plek in de levendige wijk Noorderhagen.

Contact opnemen

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.