Huis verkopen Enschede

Wilt u uw huis verkopen in Enschede? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een makelaar die goed bij u past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay en zet nieuwe marketingtechnieken en ouderwetse kwaliteit in om het beste resultaat voor u te behalen. Uw huis verkopen in Enschede? iQ Makelaars Enschede helpt u hierbij!

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Enschede

Wij kunnen u helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen

Een goede makelaar uit Enschede

Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Deze komt op voor uw belangen als verkopende partij en ontzorgt u waar nodig. De verkoopmakelaars van iQ Makelaars Enschede hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en zijn gespecialiseerd in het verkopen van huizen in deze tijd. Wij zijn een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden; daarnaast kunnen wij u door onze landelijke samenwerking perfect helpen bij uw huis verkopen in Enschede. Omdat wij op basis van No Cure No Pay werken zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. We nemen alleen een verkoop opdracht aan wanneer wij er zeker van dat wij deze woning ook daadwerkelijk gaan verkopen. Fijn voor u als verkoper dus!

Meer informatie over ons

Online marketing voor uw huis

Uw huis verkopen in Enschede begint bij een perfecte presentatie. iQ Makelaars Enschede weet welke marketing er nodig is zodat uw huis onder de aandacht komt bij de juiste personen. Onze unieke landelijke samenwerking zorgt voor inzichten in de markt zodat wij weten welke verkoopstrategie het beste werkt voor uw woning. Wij focussen op extra marketing in het begin van de verkoopperiode om zo meerdere bieders tegelijkertijd te krijgen. Als actieve makelaar organiseert iQ Makelaars Enschede open huizen en doen aan onbeperkte bezichtigingen. Uw woning wordt via kanalen als Funda, Jaap en Huislijn aan het publiek getoond, maar ook via andere kanalen op basis van de sterke punten van uw woning in Enschede.

Meer over onze marketing

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek in

Uw huis verkopen in Enschede? Dat kan samen met iQ Makelaars Enschede! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Contact

iQ Makelaars Enschede
Ripperdastraat 11
7511 JP Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.