iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Stappen huis kopen 

Ben je op zoek naar je droomhuis? Gefeliciteerd! Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we hoe spannend en belangrijk het kopen van een huis is. We staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van dit bijzondere proces.

Stap 1: Oriëntatie en Wensen

De eerste stap is het bepalen van je woonwensen en budget. Wat voor type woning zoek je? In welke buurt wil je graag wonen? Onze makelaars helpen je met het helder krijgen van je wensen en geven advies over de mogelijkheden in de huidige woningmarkt.

Stap 2: Huizen Zoeken

Nu je weet wat je zoekt, gaan we samen op zoek naar geschikte woningen. Onze makelaars hebben toegang tot een uitgebreid aanbod van woningen en selecteren de huizen die aan jouw criteria voldoen. We plannen bezichtigingen in en begeleiden je tijdens deze rondleidingen.

Contact opnemen

Huis kopen stappenplan

Stap 3: Onderhandeling en Aankoop

Heb je je droomhuis gevonden? Dan gaan we over tot het onderhandelen over de prijs en voorwaarden. Onze makelaars hebben ervaring in het voeren van succesvolle onderhandelingen, zodat jij de beste deal krijgt. Na akkoord stellen we de koopovereenkomst op en begeleiden we je bij de juridische aspecten.

Stap 4: Financiering Regelen

Voor het kopen van een huis is vaak een hypotheek nodig. We adviseren je over de mogelijkheden en kunnen je in contact brengen met hypotheekadviseurs die bij jouw situatie passen.

Stap 5: Bouwkundige Keuring en Notaris

Om er zeker van te zijn dat het huis in goede staat verkeert, kun je een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Bij akkoord teken je de leveringsakte en hypotheekakte bij de notaris.

Stap 6: Sleuteloverdracht

Het moment waar je naar uitkijkt: de sleuteloverdracht! We begeleiden je bij de inspectie van de woning en zorgen ervoor dat alles volgens afspraak verloopt.

Gefeliciteerd, je hebt nu officieel je droomwoning gekocht!

Neem Contact op voor Deskundige Begeleiding bij het Kopen van Je Huis

Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we hoe belangrijk het kopen van een huis is. Onze ervaren makelaars staan voor je klaar om je stap voor stap te begeleiden bij het realiseren van je woondromen. Neem vandaag nog contact met ons op voor deskundig advies en begeleiding bij het kopen van je huis. Bel ons op 053 - 760 16 00 of stuur een e-mail naar Enschede@iQMakelaars.nl.

Contact opnemen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.