iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Makelaar Stokhorst

Een huis kopen of verkopen in de wijk Stokhorst? iQ Makelaars Enschede is jouw deskundige makelaar in Stokhorst. Stokhorst is een gevarieerde, groene wijk in het noordoosten van Enschede. In het oudere gedeelte, Stokhorst Noord, staan veel riante villa´s, terwijl het modernere Park Stokhorst woningen in elke prijsklasse heeft. Zo is er in Stokhorst voor ieder wat wils! iQ Makelaars is gespecialiseerd in de woningmarkt van Enschede; een huis verkopen in de wijk Stokhorst doe je dan ook snel en veilig samen met iQ Makelaars Enschede.

Neem gerust contact op

Makelaar Stokhorst

Waarom iQ Makelaars Enschede?

  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Vertrouwde makelaar met lokale expertise
  • Altijd ‘No Cure No Pay’ garantie
  • Stylingadvies en professionele fotografie
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken

Huis verkopen Stokhorst

iQ Makelaars Enschede helpt je graag bij het verkopen van jouw huis in Stokhorst. Onze makelaars hebben veel ervaring met de lokale woningmarkt, en weten daardoor precies wat er nodig is voor snelle en succesvolle verkoop. We werken met een moderne marketingstrategie, waardoor we elke woning breed onder de aandacht brengen van potentiële kopers. Bovendien is onze werkwijze gebaseerd op No Cure No Pay: jij hoeft niet te betalen totdat jouw woning in Stokhorst verkocht is! Hierdoor ben je verzekerd van eerlijke en transparante dienstverlening.

Start met de verkoop van jouw woning

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning in Stokhorst? iQ Makelaars Enschede geeft je hier gratis advies over door middel van een vrijblijvende waardebepaling. Een waardebepaling is een belangrijke eerste stap in het verkoopproces van jouw huis in Stokhorst, omdat je hier jouw vraagprijs op kunt baseren. Dankzij de No Cure No Pay werkwijze van iQ Makelaars ontvang je gegarandeerd eerlijk advies over de verkoopprijs en verkooptijd. Een huis verkopen Stokhorst begint bij iQ Makelaars Enschede!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Wil je in contact komen met iQ Makelaars Enschede?

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.