iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Makelaar Twente; jouw partner in vastgoed

Welkom bij iQ Makelaars Enschede, jouw betrouwbare makelaar in Twente! Of je nu je huidige woning wilt verkopen, op zoek bent naar een nieuw huis, wij bieden professioneel advies en begeleiding bij elke stap van het proces. Benieuwd wat wij precies doen? Bekijk onze werkwijze of lees verder op deze pagina. 

Waarom Kiezen voor iQ Makelaars Enschede?

Bij iQ Makelaars Enschede begrijpen we dat de aan- of verkoop van een woning een belangrijke stap is in je leven. Daarom zetten we ons in om jouw belangen te behartigen en ervoor te zorgen dat je de best mogelijke deal krijgt.

Contact opnemen

Makelaar Twente

De voordelen van een makelaardij uit Twente

  • Lokale Expertise: De makelaars van iQ Makelaars Enschede zijn bekend met de Twentse vastgoedmarkt en hebben uitgebreide kennis van de verschillende steden en dorpen in de regio.

  • Persoonlijke Aanpak: We luisteren naar jouw wensen en behoeften en passen onze dienstverlening daarop aan. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij bepalen onze strategie aan de hand van jouw belangen.

  • Deskundige Begeleiding: Onze ervaren makelaars begeleiden je tijdens het gehele proces, van bezichtigingen tot de uiteindelijke overdracht.

  • Transparante Communicatie: We geloven in open en eerlijke communicatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. We geven je daarom altijd eerlijk en onafhankelijk advies. 

Makelaardij Twente

Onze Diensten

Bij iQ Makelaars Enschede bieden we veel diensten binnen de makelaardij in Twente aan, waaronder:

  • Aankoopbegeleiding: We helpen je bij het vinden van je droomwoning en begeleiden je tijdens het onderhandelingsproces.

  • Verkoopbegeleiding: Onze experts zorgen ervoor dat je woning op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd en onder de aandacht wordt gebracht.

  • Taxaties: We voorzien je van een nauwkeurige en betrouwbare taxatie van je huis.

  • Beleggen: Investeren in vastgoed? We adviseren je graag over de beste mogelijkheden in Twente.

Neem Contact op voor Jouw Droomwoning

Ben je klaar om je droomwoning in Twente te vinden? Neem vandaag nog contact op met iQ Makelaars Enschede voor professioneel advies en begeleiding. Samen maken we jouw woningwensen werkelijkheid!

Contact opnemen

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.