iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Makelaarskosten Enschede

Mijn huis verkopen met een makelaar: wat zijn de kosten?

Er is zijn geen regels omtrent de tarieven die een makelaar mag hanteren voor het verkopen of aankopen van een woning. Elk makelaarskantoor is vrij om zijn eigen prijs op zijn diensten te plakken, waardoor er grote verschillen tussen kantoren kunnen zitten. Het is dan ook belangrijk om goed te kijken naar wat je ontvangt voor een bepaald bedrag, aangezien niet elk makelaarskantoor dezelfde diensten aanbiedt binnen bepaalde kosten. 

Neem contact met ons op

 

Kosten Makelaar Enschede

Makelaarskosten Enschede - iQ Makelaars Enschede

No Cure No Pay-makelaar Enschede

iQ Makelaars Enschede werkt volgens een ‘No Cure No Pay’ werkwijze. Concreet houdt dit in dat jij pas betaalt zodra wij jouw woning daadwerkelijk verkopen. Je krijgt bij ons altijd eerlijk advies, want ook wij zijn gebaat bij een reële vraagprijs! Bovendien beginnen we pas aan een verkoopopdracht als wij het volste vertrouwen hebben dat wij de woning kunnen verkopen

Wil je eerlijk advies ontvangen over de waarde van jouw woning? Vraag dan onze gratis en vrijblijvende waardebepaling aan!

Meer over onze werkwijze

Courtage iQ Makelaars Enschede

De tarieven die een makelaar hanteert worden ook wel courtage genoemd. Dit is een percentage over de verkoopprijs dat jij aan de makelaar betaalt. Op onze website communiceren wij geen prijzen of vast courtage, simpelweg omdat dit voor elke woning en verkoopstrategie anders zal zijn. We geven jou graag de ruimte om aan te geven wat je wel en niet van ons verwacht, en dit heeft uiteraard effect op het complete kostenplaatje.

Het is al mogelijk om jouw woning via iQ Makelaars Enschede te verkopen vanaf 1% inclusief BTW. Het definitieve percentage zal in de uitgebreide uitwerking van de waardebepaling worden vastgesteld. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Meer weten over onze makelaarstarieven?

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.