iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

iQ Makelaars Enschede

Welkom bij iQ Makelaars Enschede, dé No Cure No Pay makelaar in de regio! Wij doen er alles aan om jouw woning te verkopen tegen de allerbeste voorwaarden. Maar ook wanneer je een woning wilt aankopen ondersteunt iQ Makelaars je graag. Onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt zetten wij graag in om voor jou de beste resultaten te behalen! 

Neem contact op

Makelaar Enschede

De voordelen van iQ Makelaar Enschede:

  • Lokale makelaar, landelijk makelaarsnetwerk
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Ook werkzaam in de avond en op zaterdag
  • Altijd een vrijblijvende waardebepaling
  • Specialisatie in online marketing
  • Scherp en voordelig makelaarstarief

iQ landelijk

Over iQ Makelaars landelijk

iQ Makelaars Enschede staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van het landelijke merk iQ Makelaars. In 2018 werd iQ Makelaars opgericht door Norbert Wegter. Als eigenaar van verhuurmakelaar 123Wonen hadden zij al jarenlange ervaring in de makelaardij op gedaan, en deze opgedane kennis besloten zij nu ook in de koopmakelaardij in te zetten. En dat bleek een succes: met vestigingen door heel het land is iQ Makelaars inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

iQ Makelaars is een modern makelaarskantoor met traditionele service. Wij onderscheiden ons door onze specialisatie in online marketing en onze persoonlijke, servicegerichte aanpak. Onze makelaars staan altijd klaar om voor jou aan het werk te gaan; ook in de avond en op zaterdag zijn we werkzaam! Een makelaar die pas tevreden is wanneer jij dat bent: bij iQ Makelaars sta jij centraal.

Meer over iQ Makelaars

Meer weten over onze aanpak?

Werkwijze iQ Makelaars Enschede

Kernwaarden van iQ Makelaars

iQ Makelaars is een nuchter en hardwerkend makelaarskantoor van Twentse oorsprong, waar aandacht voor elke klant hoog in het vaandel staat. Wij zorgen voor een onuitwisbare indruk, en bewijzen dat je ons het vertrouwen kunt gunnen. Zaken als snelle service, specialisatie in online marketing en flexibele beschikbaarheid zijn voor ons heel normaal. Bij iQ Makelaars nemen we de tijd voor jou!

Wij vinden dat je als makelaar pas iets mag verdienen zodra je ook de juiste resultaten hebt bereikt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay: je betaalt geen opstart- of intrekkingskosten! Hierdoor ben je verzekerd van eerlijk en reël advies, want een goed verkoopresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Middels onze gratis en vrijblijvende waardebepaling geven we je accuraat advies over de verkoopprijs en verkooptijd van jouw woning.

Vraag jouw gratis waardebepaling aan

Benieuwd wat iQ Makelaars Enschede voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.