iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
9,2 10
78 beoordelingen

Hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Samen met iQ Makelaars Enschede!

Gefeliciteerd! Je huis gaat in de verkoop. Je wilt natuurlijk dat deze zo snel mogelijk voor de beste prijs verkocht wordt. Dat snappen we bij iQ Makelaars Enschede heel goed, en daarom doen we er ook alles aan om jouw huis sneller te verkopen. Als makelaar gaan wij altijd nét dat stapje extra voor jou!

Neem contact op

Hoe verkoop ik mijn huis sneller

Huis verkopen in Enschede? Vraag een waardebepaling aan!

Gratis waardebepaling aanvragen

Prijsstelling bij huis verkopen

Om ervoor te zorgen dat jouw huis in Enschede snel verkocht wordt, is de juiste vraagprijs essentieel. De eerste stap hierin is uiteraard onze waardebepaling, maar daarna moet ook het type prijs bepaald worden: ga je voor een vraagprijs of een bieden-vanafprijs? Jouw iQ Makelaar geeft je hier uiteraard graag advies over, en in overleg wordt uiteindelijk een prijs vastgesteld.

Het vaststellen van een vraagprijs heeft een strategische functie. Woningwebsites werken vaak met zoekcategorie├źn op basis van prijs, en de categorie waarbinnen jouw woning valt is sterk van invloed op de hoeveelheid aandacht die de woning krijgt. Gelukkig heeft iQ Makelaars Enschede jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt, waarmee we altijd de juiste strategische zet weten te maken!

Neem contact op voor meer info

Hoe verkoop ik mijn huis

Professionele fotografie voor jouw huis

Bij het verkopen van een huis is het belangrijk dat deze direct aanspreekt bij woningzoekenden. Daarom verzorgt iQ Makelaars Enschede altijd professionele fotografie voor de verkoop van jouw woning. Dankzij onze flexibele werkwijze zorgen we er altijd voor dat de foto's bij goed weer gemaakt worden. We kunnen zowel binnen- als buitenfoto's maken, en hebben zelfs de mogelijkheid tot hoogtefoto's voor grondgebonden woningen. Bij iQ Makelaars Enschede halen we alles uit de kast om jouw huis snel te verkopen: ook wanneer een drone van toegevoegde waarde is, regelen we dat. Niks is te gek!

Meer over iQ Makelaars Enschede

Uitgebreid marketingplan

iQ Makelaars Enschede is gespecialiseerd in online marketing bij verkoop van een huis. Via verschillende kanalen doen we er alles aan om zoveel mogelijk aandacht voor jouw woning in Enschede te genereren. Zo verzorgen we een prominente plaatsing via verschillende woningwebsites, zoals Funda, Pararius en Jaap, en bovendien kunnen we adverteren via Google en sociale media. We schrijven een aansprekende verkooptekst waarin de sterkste punten van de woning worden uitgelicht, die er samen met de professionele foto's voor zorgt dat woningzoekers snel overtuigd raken!

Meer over onze marketingstrategie

Open Huis en bezichtigingen

Om jouw huis snel te verkopen moeten geïnteresseerden de woning ook zo snel mogelijk in het echt kunnen bewonderen. Daarom organiseert iQ Makelaars Enschede altijd een Open Huis op de tweede zaterdag nadat de woning in de verkoop is gegaan. Tijdens een Open Huis gaan potentiële kopers zich realiseren dat er meer geïnteresseerden zijn, waardoor men sneller een hoger bod uitbrengt. Ook wanneer er interesse is voor individuele bezichtigingen, zorgt iQ Makelaars ervoor dat dit diezelfde of de volgende dag nog geregeld wordt. Zo pakken we alle kansen op snelle verkoop mee.

Stappenplan bij verkoop

Contact

iQ Makelaars Enschede
Roessinghsbleekweg 21,
7522 AH Enschede

E: enschede@iqmakelaars.nl
T: 053 - 760 16 00
Whatsapp +31 6 135 274 00

053 - 760 16 00

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.